Menukaart van clouds
Onze menukaart is met passie samengesteld. Koken met liefde en regionale producten.
Ons verrassingsmenu wisselt met de inspiratie van de keuken.
Voor- en tussengerechten
-
Rundercarpaccio parmezaan │ truffelcrème │ rucola€ 15,50
-
Tonijn & Gamba tartaar tonijn │ avocado | soja€ 16,50
-
Bisque kreeftensoep │ gamba │ verse kruiden€ 14,50
-
Gerookte makreel couscous | avocado | hoisin | sjalot€ 15,50
-
Steak tartaar truffel │ sjalot │ parmezaan€ 16,50
-
Aardpeer truffelsoep pinsa romana | truffel | parmezaan€ 11,50
-
Zachtgegaarde shortrib aardappel | spinazie | truffel€ 14,50
Hoofdgerechten
-
Gegrilde ossenhaas truffel jus | paddenstoelen | snijbiet | friet€ 34,50
-
Zachtgegaarde kalfssucade roseval │ bospeen │ bloemkool€ 27,50
-
Gebakken kabeljauw kreeftensaus | aardappel | spinazie€ 28,50
-
Zeebaarsfilet curry | paprika | pinda | zoete aardappel€ 28,50
-
Vegetarisch gerecht bereidingen met dagverse groente€ 24,50
Verrassingsmenu's
-
3 gangen verrassingsmenu voor-hoofd-zoet€ 40,00
-
3 gangen verrassingsmenu voor-tussen-hoofd€ 42,00
-
4 gangen verrassingsmenu van de chef€ 46,00
-
5 gangen verrassingsmenu van de chef€ 52,00
-
6 gangen verrassingsmenu van de chef€ 57,00
-
Supplement kaas Eet u liever kaas dan zoet?€ 5,00
Nagerechten
-
Assortiment binnen en buitenlandse kazen druiven │ noten │ krentenbrood │ stroop€ 14,50
-
Clouds dessert dessert van het menu van de chef€ 8,95
-
Dame blanche klassieke smaken: vanille, room en chocolade in een glas geserveerd€ 8,95