Menukaart van clouds
Onze menukaart is met passie samengesteld. Koken met liefde en regionale producten.
Ons verrassingsmenu wisselt met de inspiratie van de keuken.
Voor- en tussengerechten
-
Rundercarpaccio parmezaan │ truffelcrème │ rucola€ 15,50
-
Tartaar tonijn nicoise | soja€ 16,50
-
Bisque kreeftensoep │ gamba │ verse kruiden€ 14,50
-
King krab & coquille passievrucht | meloen | ponzu€ 16,50
-
Steak tartaar truffel │ parmezaan | rucola€ 16,50
-
Seafarm oesters op ijs in 3 verschillende smaken€ 22,50
-
Burrata tomaat | crostini | knoflookolie€ 12,50
-
Shortrib & gamba surf en turf | krokante gamba | tomaat€ 14,50
Hoofdgerechten
-
Gegrilde ossenhaas stroganoffsaus| peulen | friet€ 34,50
-
Kalfshaas en kalfswang soja | sesam | zoete aardappel€ 34,50
-
Tarbot en pata negra beurre noisette | pastinaak€ 34,50
-
Zeebaarsfilet vadouvan | couscous | beurre blanc€ 29,50
-
Vegetarisch gerecht bereidingen met dagverse groente€ 24,50
Verrassingsmenu's
-
3 gangen verrassingsmenu voor-hoofd-zoet€ 45,00
-
3 gangen verrassingsmenu voor-tussen-hoofd€ 49,00
-
4 gangen verrassingsmenu van de chef€ 54,00
-
5 gangen verrassingsmenu van de chef€ 60,00
-
6 gangen verrassingsmenu van de chef€ 65,00
-
Supplement kaas Eet u liever kaas dan zoet?€ 5,00
Nagerechten
-
Assortiment binnen en buitenlandse kazen druiven │ noten │ krentenbrood │ stroop€ 14,50
-
Clouds dessert dessert van het menu van de chef€ 8,95
-
Dame blanche klassieke smaken: vanille, room en chocolade in een glas geserveerd€ 8,95
-
Aardbeien Romanoff aardbeien | mousse | ijs | schuim | amandel€ 8,95