Menukaart van clouds

 

Onze menukaart is met passie samengesteld. Koken met liefde en regionale producten.

Ons verrassingsmenu wisselt met de inspiratie van de keuken.

Voor- en tussengerechten

  • Rundercarpaccio parmezaan │ truffelcrème │ rucola
    € 15,50
  • Zalm tataki | pompoen | couscous
    € 14,50
  • Bisque kreeftensoep │ gamba │ verse kruiden
    € 14,50
  • King krab & coquille passievrucht | pompoen | ponzu
    € 16,50
  • Steak tartaar ui | kaaskrokant | knoflook
    € 16,50
  • Paddenstoelensoep crostini | pata negra | truffelcreme
    € 12,50
  • Burrata rode biet | paddenstoelen | aceto balsamico
    € 12,50
  • Gnocchi & eend pompoen | gekonfijte eend | parmezaan
    € 16,50

Hoofdgerechten

  • Gegrilde ossenhaas pepersaus | ui | peterseliewortel | friet
    € 34,50
  • Hertenfilet & hazenpeper rode wijnsaus | rode kool | puree
    € 34,50
  • Zalmfilet pompoen | ui | fregola
    € 29,50
  • Gebakken kabeljauw zuurkool | mosterdsaus | puree
    € 29,50
  • Vegetarisch gerecht bereidingen met dagverse groente
    € 24,50

Verrassingsmenu's

  • 3 gangen verrassingsmenu voor-hoofd-zoet
    € 45,00
  • 3 gangen verrassingsmenu voor-tussen-hoofd
    € 49,00
  • 4 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 54,00
  • 5 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 60,00
  • 6 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 65,00
  • Supplement kaas Eet u liever kaas dan zoet?
    € 5,00

Nagerechten

  • Assortiment binnen en buitenlandse kazen druiven │ noten │ krentenbrood │ stroop
    € 14,50
  • Clouds dessert dessert van het menu van de chef
    € 8,95
  • Dame blanche klassieke smaken: vanille, room en chocolade in een glas geserveerd
    € 8,95
  • Koffie & stoofpeer tiramisu | stoofpeer | mokka ijs | amandel
    € 8,95