Menukaart van clouds

 

Onze menukaart is met passie samengesteld. Koken met liefde en regionale producten.

Ons verrassingsmenu wisselt met de inspiratie van de keuken.

Voor- en tussengerechten

  • Rundercarpaccio parmezaan │ truffelcrème │ rucola
    € 15,50
  • Risotto & gamba kreeftenrisotto | gamba | aioli
    € 18,50
  • Bisque kreeftensoep │ gamba │ verse kruiden
    € 14,50
  • Tonijn & gamba tartaar | hoisin | wakame
    € 16,50
  • Steak tartaar sjalot | truffel | rucola
    € 16,50
  • Aspergesoep kervel | ei | bieslook
    € 11,50
  • Burrata tomaat | spinazie | knoflook
    € 12,50
  • Krokante asperge truffel | ei | pata negra
    € 14,50

Hoofdgerechten

  • Gegrilde ossenhaas truffelsaus | asperge | friet
    € 34,50
  • Lamsfilet jus met tomaat | oesterzwam
    € 34,50
  • Zeebaarsfilet little gem | fregola | savora
    € 29,50
  • Gebakken kabeljauwfilet asperge | ei | aardappel
    € 29,50
  • Vegetarisch gerecht bereidingen met dagverse groente
    € 24,50

Verrassingsmenu's

  • 3 gangen verrassingsmenu voor-hoofd-zoet
    € 45,00
  • 3 gangen verrassingsmenu voor-tussen-hoofd
    € 49,00
  • 4 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 54,00
  • 5 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 60,00
  • 6 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 65,00
  • Supplement kaas Eet u liever kaas dan zoet?
    € 5,00

Nagerechten

  • Assortiment binnen en buitenlandse kazen druiven │ noten │ krentenbrood │ stroop
    € 14,50
  • Clouds dessert dessert van het menu van de chef
    € 8,95
  • Dame blanche klassieke smaken: vanille, room en chocolade in een glas geserveerd
    € 8,95
  • Aardbeien Romanoff aardbeien | mousse | schuim | amandelcrunch
    € 8,95