Menukaart van clouds

 

Onze menukaart is met passie samengesteld. Koken met liefde en regionale producten.

Ons verrassingsmenu wisselt met de inspiratie van de keuken.

Voor- en tussengerechten

  • Rundercarpaccio rucola │ pecorino │ truffel │ pijnboompitten
    € 15,50
  • Pata negra & gamba's gebakken │ aioli │ tomaat
    € 16,50
  • Bisque kreeftensoep │ gamba │ verse kruiden
    € 12,50

Hoofdgerechten

  • Gegrilde ossenhaas truffelsaus | paddenstoelen | verse friet
    € 31,50
  • Zeetong snijbonen │ remoulade │ friet
    € 37,50
  • Gebakken kabeljauw kreeftensaus | aardappel | witlof
    € 26,50

Verrassingsmenu's

  • 3 gangen verrassingsmenu voor-hoofd-zoet
    € 38,00
  • 3 gangen verrassingsmenu voor-tussen-hoofd
    € 40,00
  • 4 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 44,00
  • 5 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 50,00
  • 6 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 55,00
  • Supplement kaas Eet u liever kaas dan zoet?
    € 3,50

Nagerechten

  • Assortiment binnen en buitenlandse kazen druiven │ noten │ krentenbrood │ stroop
    € 13,50
  • Clouds dessert dessert van het menu van de chef
    € 8,95
  • Dame blanche klassieke smaken: vanille, room en chocolade in een glas geserveerd
    € 8,95