Menukaart van clouds

Onze menukaart is met passie samengesteld. Koken met liefde en regionale producten.

Ons verrassingsmenu wisselt met de inspiratie van de keuken.

Voor- en tussengerechten

  • Ossenhaas tartaar tartaar ossenhaas │ sjalot │ kruiden
    € 15,50
  • Rundercarpaccio rucola │ pecorino │ truffel │ pijnboompitten
    € 15,50
  • Pata negra & gamba's gebakken │ aioli │ tomaat
    € 16,50
  • Bisque kreeftensoep │ gamba │ verse kruiden
    € 12,50
  • Gerookte paling aardappelsalade │ beukenzwam │ ui
    € 16,50
  • Coquille gebakken | bloemkool | truffel
    € 16,50
  • Caprese bereidingen tomaat | courgette | basilicum | mozzarella
    € 12,50

Hoofdgerechten

  • Gegrilde ossenhaas truffelsaus | paddenstoelen | verse friet
    € 31,50
  • Kalfshaas & rendang jus met soja | bospeen | rettich
    € 30,50
  • Scholfilet suikersla │ hollandaise │ aardappel
    € 26,50
  • Gebakken kabeljauw knolselderij | bospeen | dashi
    € 26,50
  • Vegetarisch gerecht bereidingen met dagverse groente
    € 22,50

Verrassingsmenu's

  • 3 gangen verrassingsmenu voor-hoofd-zoet
    € 38,00
  • 3 gangen verrassingsmenu voor-tussen-hoofd
    € 40,00
  • 4 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 44,00
  • 5 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 50,00
  • 6 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 55,00
  • Supplement kaas Eet u liever kaas dan zoet?
    € 3,50

Nagerechten

  • Assortiment binnen en buitenlandse kazen druiven │ noten │ krentenbrood │ stroop
    € 13,50
  • Aardbeien Romanoff aardbeien │ mousse │ ijs & schuim │ amandel
    € 8,95
  • Citroentaart & braam citroentaart | bramen | lemoncurd | witte choco sorbet
    € 8,95
  • Dame blanche klassieke smaken: vanille, room en chocolade in een glas geserveerd
    € 8,95