Menukaart van clouds

 

Onze menukaart is met passie samengesteld. Koken met liefde en regionale producten.

Ons verrassingsmenu wisselt met de inspiratie van de keuken.

Voor- en tussengerechten

  • Rundercarpaccio parmezaan │ truffelcrème │ rucola
    € 15,50
  • King krab & Gamba salade │ tempura | amsterdamse ui | meloen
    € 16,50
  • Bisque kreeftensoep │ gamba │ verse kruiden
    € 14,50
  • Vitello tonnato tonijn crème | rode ui | kappertjes | mini uitjes
    € 16,50
  • Steak tartaar hoisin │ pompoen │ zwarte knoflook
    € 16,50
  • Paddenstoelensoep crostini | tapenade | bitterbal
    € 11,50
  • Eendenborst rillette | gerookte eendenborstfilet | rode biet
    € 14,50

Hoofdgerechten

  • Gegrilde ossenhaas sjalotten jus | cantharellen | tomaat | friet
    € 32,50
  • Gebakken scholfilet zuurkool │ paling │ pastinaak | mosterd beurre blanc
    € 28,50
  • Zalm & Gamba prei | spitskool | pompoen | vadouvansaus
    € 28,50
  • Vegetarisch gerecht bereidingen met dagverse groente
    € 24,50

Verrassingsmenu's

  • 3 gangen verrassingsmenu voor-hoofd-zoet
    € 40,00
  • 3 gangen verrassingsmenu voor-tussen-hoofd
    € 42,00
  • 4 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 46,00
  • 5 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 52,00
  • 6 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 57,00
  • Supplement kaas Eet u liever kaas dan zoet?
    € 5,00

Nagerechten

  • Assortiment binnen en buitenlandse kazen druiven │ noten │ krentenbrood │ stroop
    € 14,50
  • Clouds dessert dessert van het menu van de chef
    € 8,95
  • Dame blanche klassieke smaken: vanille, room en chocolade in een glas geserveerd
    € 8,95