Menukaart van clouds

 

Onze menukaart is met passie samengesteld. Koken met liefde en regionale producten.

Ons verrassingsmenu wisselt met de inspiratie van de keuken.

Voor- en tussengerechten

  • Rundercarpaccio rucola │ parmezaan │ truffel │ pijnboompitten
    € 15,50
  • Pata negra & gamba's gebakken │ aioli │ tomaat
    € 16,50
  • Bisque kreeftensoep │ gamba │ verse kruiden
    € 12,50
  • Hollandse garnalen cocktail │ granny smith │ bleekselderij
    € 16,50
  • Tartaar tomaat kwartelei | mozzarella | augurk | kappertjes
    € 12,50

Hoofdgerechten

  • Gegrilde ossenhaas knoflookjus | paddenstoelen | verse friet
    € 32,50
  • Zeetong mousseline │ prei │ beurre noisette | friet
    € 37,50
  • Gebakken kabeljauw schaaldierenjus | aardappel | witlof
    € 28,50
  • Vegetarisch gerecht bereidingen met dagverse groente
    € 24,50

Verrassingsmenu's

  • 3 gangen verrassingsmenu voor-hoofd-zoet
    € 40,00
  • 3 gangen verrassingsmenu voor-tussen-hoofd
    € 42,00
  • 4 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 46,00
  • 5 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 52,00
  • 6 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 57,00
  • Supplement kaas Eet u liever kaas dan zoet?
    € 3,50
  • Supplement verse friet zwarte knoflookmayo | ui | bieslook
    € 4,50

Nagerechten

  • Assortiment binnen en buitenlandse kazen druiven │ noten │ krentenbrood │ stroop
    € 13,50
  • Clouds dessert dessert van het menu van de chef
    € 8,95
  • Dame blanche klassieke smaken: vanille, room en chocolade in een glas geserveerd
    € 8,95