Menukaart van clouds

 

Onze menukaart is met passie samengesteld. Koken met liefde en regionale producten.

Ons verrassingsmenu wisselt met de inspiratie van de keuken.

Voor- en tussengerechten

  • Rundercarpaccio parmezaan │ truffelcrème │ rucola
    € 15,50
  • Tonijn & Gamba tartaar tonijn │ avocado | soja
    € 16,50
  • Bisque kreeftensoep │ gamba │ verse kruiden
    € 14,50
  • Gerookte makreel couscous | avocado | hoisin | sjalot
    € 15,50
  • Steak tartaar truffel │ sjalot │ parmezaan
    € 16,50
  • Aardpeer truffelsoep pinsa romana | truffel | parmezaan
    € 11,50
  • Zachtgegaarde shortrib aardappel | spinazie | truffel
    € 14,50

Hoofdgerechten

  • Gegrilde ossenhaas truffel jus | paddenstoelen | snijbiet | friet
    € 34,50
  • Zachtgegaarde kalfssucade roseval │ bospeen │ bloemkool
    € 27,50
  • Gebakken kabeljauw kreeftensaus | aardappel | spinazie
    € 28,50
  • Zeebaarsfilet curry | paprika | pinda | zoete aardappel
    € 28,50
  • Vegetarisch gerecht bereidingen met dagverse groente
    € 24,50

Verrassingsmenu's

  • 3 gangen verrassingsmenu voor-hoofd-zoet
    € 40,00
  • 3 gangen verrassingsmenu voor-tussen-hoofd
    € 42,00
  • 4 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 46,00
  • 5 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 52,00
  • 6 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 57,00
  • Supplement kaas Eet u liever kaas dan zoet?
    € 5,00

Nagerechten

  • Assortiment binnen en buitenlandse kazen druiven │ noten │ krentenbrood │ stroop
    € 14,50
  • Clouds dessert dessert van het menu van de chef
    € 8,95
  • Dame blanche klassieke smaken: vanille, room en chocolade in een glas geserveerd
    € 8,95