Menukaart van clouds

 

Onze menukaart is met passie samengesteld. Koken met liefde en regionale producten.

Ons verrassingsmenu wisselt met de inspiratie van de keuken.

Voor- en tussengerechten

  • Rundercarpaccio truffelkaas │ truffel crème │ schorsenerenchips
    € 15,50
  • Gamba's aioli knoflookolie │ courgette | crumble | bieslook
    € 16,50
  • Bisque kreeftensoep │ gamba │ verse kruiden
    € 14,50
  • Tonijn tartaar piccalilly | mango | hoisin | meloen
    € 16,50
  • Steak tartaar eidooier │ parmezaan │verse truffel
    € 16,50
  • Burrata & tomaat meloen | tomaat | aceto balsamico | brioche
    € 12,50
  • Zachtgegaarde shortrib gnocchi | cantharellen | verse truffel
    € 14,50

Hoofdgerechten

  • Gegrilde ossenhaas long peper jus | cantharellen | doperwt | friet
    € 32,50
  • Gebakken scholfilet mousseline │tuinbonen │ cantharel | beurre blanc
    € 28,50
  • Gebakken dorade krokant gebakken | risotto | tomaat | doperwten | peulen
    € 28,50
  • Vegetarisch gerecht bereidingen met dagverse groente
    € 24,50

Verrassingsmenu's

  • 3 gangen verrassingsmenu voor-hoofd-zoet
    € 40,00
  • 3 gangen verrassingsmenu voor-tussen-hoofd
    € 42,00
  • 4 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 46,00
  • 5 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 52,00
  • 6 gangen verrassingsmenu van de chef
    € 57,00
  • Supplement kaas Eet u liever kaas dan zoet?
    € 3,50
  • Supplement verse friet zwarte knoflookmayo | ui | bieslook
    € 4,50

Nagerechten

  • Assortiment binnen en buitenlandse kazen druiven │ noten │ krentenbrood │ stroop
    € 13,50
  • Clouds dessert dessert van het menu van de chef
    € 8,95
  • Dame blanche klassieke smaken: vanille, room en chocolade in een glas geserveerd
    € 8,95