Menukaart van clouds
Onze menukaart is met passie samengesteld. Koken met liefde en regionale producten.
Ons verrassingsmenu wisselt met de inspiratie van de keuken.
Voor- en tussengerechten
-
Rundercarpaccio parmezaan │ truffelcrème │ rucola€ 15,50
-
Risotto & gamba kreeftenrisotto | gamba | aioli€ 18,50
-
Bisque kreeftensoep │ gamba │ verse kruiden€ 14,50
-
Tonijn & gamba tartaar | hoisin | wakame€ 16,50
-
Steak tartaar sjalot | truffel | rucola€ 16,50
-
Aspergesoep kervel | ei | bieslook€ 11,50
-
Burrata tomaat | spinazie | knoflook€ 12,50
-
Krokante asperge truffel | ei | pata negra€ 14,50
Hoofdgerechten
-
Gegrilde ossenhaas truffelsaus | asperge | friet€ 34,50
-
Lamsfilet jus met tomaat | oesterzwam€ 34,50
-
Zeebaarsfilet little gem | fregola | savora€ 29,50
-
Gebakken kabeljauwfilet asperge | ei | aardappel€ 29,50
-
Vegetarisch gerecht bereidingen met dagverse groente€ 24,50
Verrassingsmenu's
-
3 gangen verrassingsmenu voor-hoofd-zoet€ 45,00
-
3 gangen verrassingsmenu voor-tussen-hoofd€ 49,00
-
4 gangen verrassingsmenu van de chef€ 54,00
-
5 gangen verrassingsmenu van de chef€ 60,00
-
6 gangen verrassingsmenu van de chef€ 65,00
-
Supplement kaas Eet u liever kaas dan zoet?€ 5,00
Nagerechten
-
Assortiment binnen en buitenlandse kazen druiven │ noten │ krentenbrood │ stroop€ 14,50
-
Clouds dessert dessert van het menu van de chef€ 8,95
-
Dame blanche klassieke smaken: vanille, room en chocolade in een glas geserveerd€ 8,95
-
Aardbeien Romanoff aardbeien | mousse | schuim | amandelcrunch€ 8,95